
طرز تهیه ماکارون
در ادامه یک روش تهیه بیسیک برای تهیه ماکارون فرانسوی را آوردهایم. شما میتوانید برای رسیدن به طعمهای مختلف در گاناش به جای شکلات تلخ از مواد دیگر استفاده کنید.
مواد لازم برای بیسکوییتها:
پودر بادام: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
سفیده تخممرغ: ۱۰۰ گرم (۳ عدد تخم مرغ)
شکر دانهریز: ۵۰ گرم
رنگ خوراکی
مواد لازم برای کرم میانی (گاناش):
شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
خامه قنادی: ۱۰۰ میلیلیتر
کره: ۲۰ گرم
طرز تهیه بیسکوییتها:
پودر بادام و پودر قند را با هم مخلوط کنید و چندین بار از الک عبور دهید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس سفیدههای تخممرغ را در یک کاسه تمیز و خشک ریخته و با همزن برقی آنها را هم بزنید. هنگامی که سفیدهها شروع به کف کردن کردند، شکر دانهریز را کم کم به آنها اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مخلوط سفت و براقی به دست آید.
حالا وقت این است که رنگ خوراکی را هم به مخلوط اضافه کرده و مجددا هم بزنید. مخلوط را در چند ظرف بریزید و داخل هر ظرف رنگ متفاوتی بریزید.
حالا پودر بادام و پودر قند را به مخلوطهای رنگی اضافه کنید و با استفاده از یک لیسک، آن را به آرامی و با حرکات دایرهای مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست داشته باشید. در نهایت خمیرهای رنگی را در یک قیف قنادی با سر ماسوره گرد بریزید.
سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر ماکارونها را به صورت دایرههای کوچک و یک اندازه روی کاغذ روغنی بریزید.
سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا ماکارونها خشک شوند و روی آنها یک پوسته نازک تشکیل شود. فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ماکارونها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
طرز تهیه گاناش:
شکلات تلخ را خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس خامه قنادی را گرم کنید تا به جوش آید و روی شکلات بریزید. مخلوط را هم بزنید تا شکلات ذوب شود و گاناش یکدست شود. سپس کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود و گاناش را در دمای اتاق خنک کنید.
پر کردن ماکارونها:
وقتی ماکارونها پختند آنها را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و گاناش را در یک قیف قنادی بریزید و روی یکی از ماکارونها بریزید و یک ماکارون دیگر روی آن قرار دهید. حالا شیرینیهای شما آماده سرو هستند.
پیشنهاد مطالعه بیشتر: «ویژگی یخچال فریزرهای جدید»
نکات مهم نگهداری ماکارون
بهتر است ماکارونها در یخچال فریزر نگهداری شوند تا طعم و بافت آنها حفظ شود. این شیرینیها به دلیل داشتن کرم یا گاناش میانی و بافت حساسی که دارند، به دما و رطوبت حساس هستند. در ادامه چند نکته برای نگهداری ماکارونها را آوردهایم:
۱. نگهداری در یخچال
ماکارونها را در یک ظرف محکم و دربدار قرار دهید تا از ورود هوا و رطوبت به داخل ظرف جلوگیری شود و ظرف ماکارونها را در بخش میانی یخچال قرار دهید. شیرینی ماکارون را میتوانید از ۵ تا ۷ روز در یخچال نگهداری کنید.
۲. نگهداری در فریزر
ماکارونها را میتوانید در فریزر نیز نگهداری کنید. برای این کار، آنها را در یک ظرف محکم و دربدار یا در کیسههای فریزر قرار داده و به فریزر منتقل کنید. این شیرینیها از ۱ تا ۲ ماه در فریزر تازه میمانند.
برای مصرف، ماکارونها را چند ساعت قبل از فریزر درآورده و در یخچال قرار دهید تا به آرامی یخزدایی شوند. با رعایت این نکات، میتوانید ماکارونهای خود را برای مدت طولانیتری تازه و خوشمزه نگه دارید.
جمعبندی
ماکارون، این شیرینی محبوب فرانسوی، با ظاهر زیبا و طعمهای متنوعی که میتواند داشته باشد، محبوبیت زیادی بین مردم دنیا پیدا کرده است و پای ثابت مهمانیها و جشنهای آنهاست. ما در این مقاله طرز تهیه ماکارون، شیرینی لاکچری را آموزش داده و نکات مهمی که باید برای خوشمزه شدن ماکارون بدانید را ذکر کردیم.
این شیرینی در یخچال تا یک هفته و در فریزر تا دو ماه قابل نگهداری است. فراموش نکنید که اگر یخچال دیپوینت داشته باشید میتوانید با خیال راحت مواد غذایی خود را به آن بسپارید تا تازه و سالم و باکیفیت باقی بمانند. همچنین برای خدماتی مثل نصب، تعمیر یا سرویس لوازم خانگی خود میتوانید آسا سرویس را انتخاب کنید.